NingXia Red

NingXia

TOLONG!!!! Badan letih .. lesu.. tapi banyak lagi mende nak buat.. kerja office.. kerja kat rumah … nak buat technical solution.. app architecture… nak masak.. macam macam nak buat ni

??? selalu yang saya rasa dulu … rasanya sebab dah masuk ke kategori mak cik .. tuh jadi macam tuh. Dah nak masuk 4 series kene start jaga badan ni. So dalam mencari-cari apa yang boleh bantu sustain energy at least sampai ke masa tidur, saya dah cuba macam macam gak. Sekarang dah jumpa my POWER COMBO untuk sustain energy…

My POWER COMBO = NINGXIA RED + Multi Vitamin Berroca.

NingXia Red untuk anak-anak pun bagus ni.. Terutama yang liat nak makan sayur and buah. My little man Afiq pun suka minum tau.

Kalau nak try boleh cuba.. Multivitamin tuh boleh beli kat farmasi. #ningxia_red boleh contact saya PM or Whatsapp/Telegram 016 684 59 58.

Filed Under: New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *