My Favourite Sleeping Potion

sc and peppermint

 

NAK TIDUR… MENGANTUK … Time for ??? Peneman tidur…Sacred Mountain + Peppermint ?

Tidur yang berkualiti tu penting untuk kita berfungsi dengan baik di siang hari. Kalau tidur tak cukup, siang hari nak kerja pun tak syok.

Sejak berkenalan dengan EO, kami tidur dengan bertemankan sacred mountain dan peppermint. Alhamdulillah dapat tidur yang berkualiti walaupun sekejap.
Biasalah ada anak kecik ni, kadang kadang memang kena berjaga.

Kalau dah bosan, kami pakai pula cedarwood atau lavendar. Banyak pilihan EO yang ada bila kita tahu isu apa yang kita nak tangani. Minyak2 untuk masa tidur ni biasanya menenangkan, ‘grounding’, sesuai untuk set badan kita untuk rehat dan tidur.

Kalau nak cuba meh contact saya.
  PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
  PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
  PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58

? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *