My Favourite Sleeping Potion

sc and peppermint

NAK TIDUR… MENGANTUK … Time for  Peneman tidur...Sacred Mountain + Peppermint

Tidur yang berkualiti tu penting untuk kita berfungsi dengan baik di siang hari. Kalau tidur tak cukup, siang hari nak kerja pun tak syok. Sejak berkenalan dengan EO, kami tidur dengan bertemankan sacred mountain dan peppermint. Alhamdulillah dapat tidur yang berkualiti walaupun sekejap. Biasalah ada anak kecik ni, kadang kadang memang kena berjaga.

Kalau dah bosan, kami pakai pula cedarwood atau lavendar. Banyak pilihan EO yang ada bila kita tahu isu apa yang kita nak tangani. Minyak2 untuk masa tidur ni biasanya menenangkan, ‘grounding’, sesuai untuk set badan kita untuk rehat dan tidur.

Kalau nak cuba meh contact saya.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *