Kisah Gula dan Ocotea

screen-shot-2016-10-29-at-11-00-54-pm
Mak aii .. bacaan gula 26???

Terkejut dapat mesej dari adik bacaan gula 26. Tinggi tu. Kena hospitalized 1 week. Saya ada baca dalam buku OCOTEA elok untuk membantu stabilkan gula. Cepat2 saya ke YL put in order Ocotea. Selepas 2 minggu, alhamdulillah gula makin ok … bacaan dalam 6-8. Tapi bukan Ocotea jer ye.. Dia kawal makan jugak.

Rupanya bukan senang nak stabilkan gula dalam darah ni. Ocotea ni bukan lah menyembuh tapi  lebih kepada membantu lah. Lagi best kalau ambil Ocotea dan NingXia Red. Awesome kesannya. Mak saya dah cuba. Pas ni nak bagi adik try jugak.
Kalau nak cuba meh atau maklumat, contact saya.
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *