Immupower memang POWER

IMMUPOWER … EO wajib terbaru ku

3363

Immupower adalah blend Essential Oil. Kenapa suka sebab bila anak anak tak sihat, mama mulalah risau nak makan,  mandi, tidur pun tak senang. So as oiler mother, Melumur minyak memang perkara wajib lah bila anak tak sihat ni. So far anak anak serasi dengan Immupower. Kalau sapu, cepat diorang rasa selesa. So mahal sikit pun tak per lah ….

EO yang di blend dalam Immupower adalah:

Frankincense Essential Oil (Boswellia carteri)

Mengandungi sesquiterpenes yang tinggi yang boleh meng-stimulasi and oxygenates limbic system dalam otak serta membantu memperbaikimood dan relaks.

frankincensetree11

Oregano Essential Oil (Origanum vulgare

Menyokong regimen gaya hidup sihat. Mengandungi carvacrol.  

100px-carvracol       be036e96581fbeac44f3ec961546f933

What is Carvacrol? 8 Facts to Know

  1. Interesting Results Against Cancer Cells
  2. Cleans as Effectively as Chlorine
  3. Great Against Harmful Organisms
  4. Effective Against Candida
  5. Promotes Normal Lipid Levels
  6. Supports Balanced Blood Sugar
  7. Fights Systemic Redness and Swelling
  8. Amazing Cleansing Abilities… In the Home!

Clove Essential Oil (Syzygium aromaticum)

Menyokong tindakbalas imuniti yang sihat dan kesihatan. Elemen utama adalah eugenol.

eugenol2dcsd-svg

Hyssop Essential Oil (hyssopus officinalis)

Menyokong sistem imunisasi yang sihat.

hyssopus-officinalis-00009

Ravensara Essential Oil or Ravintsara (Cinnamomum camphora

Tumbuhan dari Madagascar yang mempunyai element ‘purifying’ (pembersihan). 

ravensara


Mountain Savory
Essential Oil (
Satureja montana

Menyokong sistem imunisasi dan peredaran darah.

mt-savory-2

Cistus Essential Oil (Cistus ladanifer)

Menyokong sistem respiratori.

259187-flor-de-jara-en-malpica

Cumin (Cuminum cyminum)

cumin_seeds_cuminum_cyminum_medicinal_herb_and_as_a_culinary_herb_seeds_all_seeds_are_non-hybrid_100_organic_heirloom_52c77f64

Dorado Azul Essential Oil (Hyptis suaveolens) or Bush Mint

Berasal dari Ecuador. Mengandungi 1,8 cineol atau eucalyptol.

hyptis_suaveolens_vilayti_tulsi_in_hyderabad_ap_w_img_0117

Kelemahan nya .. immupower ni bau spices.. Sebab mengandungi cumin aka jintan putih. Kalau suka bau rempah oklah, tapi anak- anak biasa nya kurang gemar. But kalau dah macam nak demam, terpaksa lah diorang tahan bau immupower ni. Memang ke lumur dengan immupower.

#lovelivingoil #oilavish #jualminyak #immupower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *