MINYAK WAJIB STAND-BY #2 – Peppermint

testimoni-pening

 

TAK PERLU LAGI MINYAK ANGIN… I AM IN ♥️♥️♥️ with PEPPERMINT ?

Sebelum kenal EO, saya memang pengguna tegar minyak angin cap *****. Especially masa anak kecik2. Kalau sakit kepala mmg jenis lumur minyak atas kepala. Sejuk jer… Sapu juga kat hidung … bila tarik napas for sure berangin jer .. Reda sakit kepala.

PEPPERMINT adalah Young Living Essential Oil pertama yang saya cuba. First time try, mak aiiii power nye minyak ni. Since then, sakit kepala.. sakit perut Peppermint lah yang jadi pilihan.

Orang tanya kenapa? Mahal EO ni? Here is why:

– EO ini tidak mengandungi bahan kimia sintetik
– Lebih umpp lebih power – kena try baru tau
– Konsentrasi tinggi – so pakai sikit dah berkesan

Kalau nak cuba meh contact saya.

? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58


? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

MINYAK WAJIB STAND-BY #1 – Lavender

lavender

Lavender aka Lavandula ni minyak yang memang tak pernah tak ada dalam simpanan saya. Kalau kene air panas, lebam, benjol or luka selain minyak gamat … inilah yang kami sekeluarga gunakan. Especially dengan my little man aka Hazwan Afiq. Sokmo lah tersungkur bila berlari. Alih alih lebam or benjol.. so far kalau sapu lavender cepat surut benjol or lebamnya

Lavender ini bau wangi dan menenangkan. Sesuai juga untuk diffuse masa nak tidur.

So kalau minyak gamat dah habis kat umah.. meh lah try lavender pulak. Nak info meh Linda PM or whatsapp/telegram 0166845958