Kisah Gula dan Ocotea

screen-shot-2016-10-29-at-11-00-54-pm
Mak aii .. bacaan gula 26???

Terkejut dapat mesej dari adik bacaan gula 26. Tinggi tu. Kena hospitalized 1 week. Saya ada baca dalam buku OCOTEA elok untuk membantu stabilkan gula. Cepat2 saya ke YL put in order Ocotea. Selepas 2 minggu, alhamdulillah gula makin ok … bacaan dalam 6-8. Tapi bukan Ocotea jer ye.. Dia kawal makan jugak.

Rupanya bukan senang nak stabilkan gula dalam darah ni. Ocotea ni bukan lah menyembuh tapi  lebih kepada membantu lah. Lagi best kalau ambil Ocotea dan NingXia Red. Awesome kesannya. Mak saya dah cuba. Pas ni nak bagi adik try jugak.
Kalau nak cuba meh atau maklumat, contact saya.
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

RELEASE – Bebaskan kemarahan anda

release

Nak MARAH nyer…. Kena kritik, reject .. rasa nak marah ??

Nasib baik ada RELEASE.

Kerja buat IT solution mmg selalu kene kene kritik dan mengkritik. Kalau tak macam mana yang be competitive. Tapi emo juga lah kalau tak handle betul2. Itu belum lagi kene handle bugs.

Tapi macam mana nak buat kerja kalau emo? Ehmm…

Saya guna Release. Release menenangkan. Dari rasa negatif kepada positif. Hehe bunyi macam magic je. But seriusly I love this oil. Bau pun wangi sebab ada kenanga dan lavender. Bila guna orang ingat minyak wangi.

Nak try? Meh contact saya. PM atau whatsapp/telegram 016 684 5958.

Tak perlu emo emo.. 🙂