Kisah Gula dan Ocotea

screen-shot-2016-10-29-at-11-00-54-pm
Mak aii .. bacaan gula 26???

Terkejut dapat mesej dari adik bacaan gula 26. Tinggi tu. Kena hospitalized 1 week. Saya ada baca dalam buku OCOTEA elok untuk membantu stabilkan gula. Cepat2 saya ke YL put in order Ocotea. Selepas 2 minggu, alhamdulillah gula makin ok … bacaan dalam 6-8. Tapi bukan Ocotea jer ye.. Dia kawal makan jugak.

Rupanya bukan senang nak stabilkan gula dalam darah ni. Ocotea ni bukan lah menyembuh tapi  lebih kepada membantu lah. Lagi best kalau ambil Ocotea dan NingXia Red. Awesome kesannya. Mak saya dah cuba. Pas ni nak bagi adik try jugak.
Kalau nak cuba meh atau maklumat, contact saya.
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
?  ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

MINYAK WAJIB STAND-BY #2 – Peppermint

testimoni-pening

 

TAK PERLU LAGI MINYAK ANGIN… I AM IN ♥️♥️♥️ with PEPPERMINT ?

Sebelum kenal EO, saya memang pengguna tegar minyak angin cap *****. Especially masa anak kecik2. Kalau sakit kepala mmg jenis lumur minyak atas kepala. Sejuk jer… Sapu juga kat hidung … bila tarik napas for sure berangin jer .. Reda sakit kepala.

PEPPERMINT adalah Young Living Essential Oil pertama yang saya cuba. First time try, mak aiiii power nye minyak ni. Since then, sakit kepala.. sakit perut Peppermint lah yang jadi pilihan.

Orang tanya kenapa? Mahal EO ni? Here is why:

– EO ini tidak mengandungi bahan kimia sintetik
– Lebih umpp lebih power – kena try baru tau
– Konsentrasi tinggi – so pakai sikit dah berkesan

Kalau nak cuba meh contact saya.

? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58
? ? PM atau ? Whatsapp/Telegram 016 684 59 58


? LINDA Rasip
? 3776918
Young Living Independent Distributor

RELEASE – Bebaskan kemarahan anda

release

Nak MARAH nyer…. Kena kritik, reject .. rasa nak marah ??

Nasib baik ada RELEASE.

Kerja buat IT solution mmg selalu kene kene kritik dan mengkritik. Kalau tak macam mana yang be competitive. Tapi emo juga lah kalau tak handle betul2. Itu belum lagi kene handle bugs.

Tapi macam mana nak buat kerja kalau emo? Ehmm…

Saya guna Release. Release menenangkan. Dari rasa negatif kepada positif. Hehe bunyi macam magic je. But seriusly I love this oil. Bau pun wangi sebab ada kenanga dan lavender. Bila guna orang ingat minyak wangi.

Nak try? Meh contact saya. PM atau whatsapp/telegram 016 684 5958.

Tak perlu emo emo.. 🙂

MINYAK WAJIB STAND-BY #1 – Lavender

lavender

Lavender aka Lavandula ni minyak yang memang tak pernah tak ada dalam simpanan saya. Kalau kene air panas, lebam, benjol or luka selain minyak gamat … inilah yang kami sekeluarga gunakan. Especially dengan my little man aka Hazwan Afiq. Sokmo lah tersungkur bila berlari. Alih alih lebam or benjol.. so far kalau sapu lavender cepat surut benjol or lebamnya

Lavender ini bau wangi dan menenangkan. Sesuai juga untuk diffuse masa nak tidur.

So kalau minyak gamat dah habis kat umah.. meh lah try lavender pulak. Nak info meh Linda PM or whatsapp/telegram 0166845958