ARIA .. Ultrasonic Diffuser

ARIA diffuser…

4524

Best tau ARIA diffuser ni… siap ada sound. Rupa diffuser ni juga cantik dan nampak agak exclusive. Beza lah rupanya dari dewdrop. Bagi peminat menghias rumah pasti tertawan.Sekarang guna di bilik tidur utama sahaja sebab ARIA ni dome nya kaca. Kalau budak2 main menangis lah mak budak kalau pecah. Dewdrop dah berpindah ke bilik lain..:)

ARIA menggunakan beberapa ciri yang menarik. Selain muzik sedia anda, boleh juga disambungkan dengan pemain muzik kita untuk memain kan sebarang muzik yang kita ingini. Terdapat 3 warna lampu LED.

Lepas sebulan pakai ARIA dalam bilik tidur, pelik rasanya kalau tak berARIA bila nak tidur. Anak pun senang lena, Guna muzik yang sedia ada dalam ARIA pun tenang jer rasa. Apa lagi kalau diffuse kombinasi TIDUR LENA kegemaran kami. Sacred Mountain dengan Perppermint. Tidur lena.. bangun pun senang jer.

sc and peppermint

#lovelivingoil #oilavish #jualminyak #aria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *